Lara Denice

Model & entertainer

"Lev livet, der er ingen som gør det for dig."


Om mig

Lige siden jeg som 17 årig stod model for min kusine som ville være fotograf, har jeg elsket at være foran kameraet. Den opmærksomhed jeg fik og de gode billeder det blev til gjorde, at jeg fik øjnene op for en hel ny verden. Det var her, min karierre indenfor billeder og medier startede.

Jeg er oprindeligt fra Århus, som jeg flyttede fra som 18 årig, og herefter er det blevet til forskellige kortvarige bopæle tværs over sjælland, til jeg til sidst bosatte mig i Storkøbenhavn, hvor jeg nu lykkeligt bor.
Født med et super godt humør, optimisme og en glæde ved at være sammen med andre mennesker, elsker jeg at skabe en positiv stemning og gøre folk omkring mig glade.
Da jeg elsker at underholde og være centrum for opmærksomhed, fandt jeg derfor min rette hylde blandt billeder og medier, hvor det ligeledes gav mig mulighed for at, underholde så mange som muligt.

Siden jeg som 17 årig begyndte min rejse, er det blevet til en masse fotoshoots, modelkonkurrencer, heriblandt forsidejagten for M, årets side9 pige og sommerbaben i SE & HØR.
Jeg har undervist på fotokursus for FOF, lavet kalendere og reklamer, både trykte og på tv, deltaget i et par musikvideoer, kortfilm, har lavet oplysningsvideo for sikkerhedsstyrrelsen og rekonstruktions video i en dokumentar.
Jeg har deltaget i reportage serien ”sexkrænkerne” på TV2 hvor jeg konfronterede bagmændene og har ligeledes medvirket i programmet ”det kriminelle facebook”.
Det er også blevet til forskellige programmer, heriblandt datingprogrammer og anden underholdning.. Udover det har jeg været til diverse events som værtinde og lignende og været promoter for et discotek. Jeg er jævnligt i SE & HØR og jeg er fast side 9 pige på ekstrabladet igennem mange år. Det er blevet en kær del af mit liv som jeg elsker og ikke vil være foruden.


Det brænder jeg for

Udover at underholde brænder jeg for at udfordre janteloven, da jeg mener at alle skal have lov at udleve sig selv, uden at blive mødt med fordomme, had og jalousi.
Jeg vil være et billede for frigjorte kvinder, og kvinder, som ønsker at kunne slippe sig selv fri, ligesom jeg vil fortælle verden at ikke alle kvinder er ofre.


Lara Denice

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept