Hver menneske og dets situation er unikt – derfor tilrettelægges forløbet ligeså.

Krammeterapi / Cuddling

Krammeterapi / Cuddling er en blid og nærværende form for terapi, hvor berøring og kram spiller en central rolle. Det handler om at skabe tryghed, ro og forbindelse gennem fysisk kontakt. I en verden, hvor vi ofte glemmer at tage os tid til at være til stede med hinanden, kan krammeterapi være en vej tilbage til det nære og omsorgsfulde.

Når vi krammer, frigives hormonet oxytocin – også kendt som ”kærlighedshormonet” – som hjælper med at reducere stress og fremme følelsen af velvære. Krammeterapi giver dig mulighed for at slappe af, føle dig set, værdsat, og genopdage glæden ved simpel, menneskelig kontakt.

Under sessionen kan vi tale sammen, lytte til afslappende musik, se en film eller bare nyde stilheden. Formålet er at skabe en følelse ad nærhed og forbindelse gennem berøring.

Min krammeterapi foregår i trygge og respektfulde omgivelser og jeg sikrer mig, at du føler dig godt tilpas. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og grænser, så du kan opleve terapien som en tryg og givende oplevelse.

Krammeterapi er nærhed i platonisk form. Der er ikke tale om romantisk samvær. Terapien foregår påklædt. 

Reducerer angst, bekymring og uro

Øger dit selvværd og giver dig følelsen af at være elsket og ønsket

Booster immunforsvaret, og virker anti-inflammatorisk

Løfter dit humør og giver energi

Reducerer indholdet af stresshormonet kortisol, og sænker stressniveauet i kroppen

Sænker blodtrykket og pulsen

Øger dit mod og styrker din nysgerrighed

Styrker relationen til andre mennesker

Virker beroligende, afslappende og søvndyssende

Øger følelsen af velvære og glæde

Priser

En session koster 950 kr. inkl. moms.

Kontakt mig for yderlige information.

Ved booking overføres 50% i depositum.

Krammeterapi / Cuddling er platonisk samvær som foregår påklædt.

Praktisk information
  • Jeg bor i Sluseholmen i København, hvor samtalen foregår i mine egne hjemlige omgivelser, men her har jeg normalt kun tid i dagtimerne, da det er eneste mulighed for at afholde en session uden forstyrrelser.
  • Jeg har en hund, som er meget venlig og som kan risikere at være hjemme. Så er der nogen udfordringer mht til det, så er det vigtigt at det nævnes.
  • Ved indgåelse af aftale, betales depositum på 50%, hvis ikke det indbetales ved aftalens indgåelse, er det ikke muligt at reservere en tid. Betalingen kan foregå via straksoverførsel, mobilepay, paypal eller revolut, og beløbet som betales ved fremmøde, kan også foregå kontant. (Euro foretrækkes).

+45 31495162

København SV

Lara Denice - Certificeret behandler

Copyright © 2023 - Lara Denice