Hver menneske og dets situation er unikt – derfor tilrettelægges samtaleforløbet ligeså.

Samtaler

Jeg tilbyder forskellige former for samtaler, herunder coaching indenfor parforhold og dating, sexologsamtaler, terapi og generelle samtaler om livets store og små udfordringer.

I mine sessioner trækker jeg på min viden indenfor alle disse felter, så det er ikke unormalt, at jeg bruger min viden og kompetencer på tværs af hinanden.

Det er min erfaring, at det er nemmere at hjælpe det hele menneske ved at favne alle områder af dets liv, for ofte ligger problemet dybere, og påvirker flere områder af livet.

Jeg skræddersyr hvert forløb til det enkelte menneske, hvor samtaleforløb også kan kombineres med kropsterapi. Det kropslige og psykiske hænger som regel sammen, og derfor er helheden nødvendig, for at hjælpe den enkelte bedst muligt.

Hver menneske og dets situation er unikt, og derfor bør forløbet være ligeså.

Priser

1 times samtale: 1.000 kr. inkl. moms.

Ved booking overføres 50% i depositum. 

Praktisk information
  • Jeg bor i Sluseholmen i København, hvor samtalen foregår i mine egne hjemlige omgivelser, men her har jeg normalt kun tid i dagtimerne, da det er eneste mulighed for at afholde en session uden forstyrrelser.
  • Jeg har to små hunde, som er meget venlige og som kan risikere at være hjemme, så er der nogen udfordringer mht til det, så er det vigtigt at det nævnes.
  • Ved indgåelse af aftale, betales depositum på 50%, hvis ikke det indbetales ved aftalens indgåelse, er det ikke muligt at reservere en tid. Betalingen kan foregå via straksoverførsel, mobilepay, paypal eller revolut, og beløbet som betales ved fremmøde, kan også foregå kontant. (Euro foretrækkes).

5 + 13 =

+45 31495162

København SV

Lara Denice - Certificeret behandler

Copyright © 2023 - Lara Denice